BGN Gewichtsconsultente

Waarom kiezen voor een BGN gewichtsconsulente

Als BGN-gewichtsconsulent adviseer ik jou bij het verbeteren van je voedingspatroon en het bereiken van een gezond gewicht. We volgen hierbij de Richtlijnen goede voeding van de Gezondheidsraad. Dit betekent voor jou dat we alleen voedingsadviezen geven die wetenschappelijk zijn onderbouwd. 

"We werken niet met maaltijdvervangers en afslanksupplementen. Gewoon gezonde voeding is het uitgangspunt in onze adviezen."

Advies op maat

Voordat we je een voedingsadvies geven, brengen we je huidige leefstijl in kaart. Wat je op dit moment eet, wat voor werk je doet, of je sport en of je een dieetverleden hebt, nemen we allemaal mee. Geen mens is hetzelfde en onze adviezen zijn dus altijd maatwerk. In kleine stapjes werken we toe naar een gezond voedingspatroon en een gezond gewicht.

Zonder doorverwijzing

Heb je een voedingsvraag of afvalwens dan kun je zonder doorverwijzing door een huisarts bij de BGN-gewichtsconsulent terecht. Er is één uitzondering: Als je om medische redenen voeding nodig hebt die aan specifieke eisen moet voldoen begeleiden we je niet. In dat geval heb je een doorverwijzing van je (huis)arts nodig voor een diëtist.


Voordelen van de BGN-gewichtsconsulente


Afvallen met gewoon gezonde voeding

 Afvallen met gewoon gezonde voeding

Advies op maat

Gediplomeerde professionals

Kennis op peil

Geen afslanksupplementen

Altijd in de buurt

Altijd in de buurt

Zonder doorverwijzing vergoeding door zorgverzekeraarsKlik hier voor een overzicht voor de vergoedingen zorgverzekeraars 2021


E-mailen
Bellen
Instagram